luni, 29 iunie 2009

Tribut catre geniul Michael Jackson

Dumnezeu sa iti odihneasca sufletul!
Ai fost si vei ramane un rege al muzicii contemporane.

http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU

Orice ar zice oricine ca a facut in viata sa, sau ca nu a facut, eu consider ca a avut o viata tipica unei vedete adevarate. Cu controverse, cu greseli, dar asta nu inseamna ca viata sa artistica trebuie umbrita din aceasta cauza. Nu doar muzica sa extraordinara va dainui pentru totdeauna ci si videocliturile sale, dansul sau unic si spectacolele extraordinare.
Nici nu gasesc cuvinte despre importanta si noutatea cu care Michael a venit in lume de muzicii de mai bine de 30 de ani. Si ca intotdeauna oameni incep sa ii descopere valoare abia dupa ce geniul a trecut in nefiinta...

http://www.youtube.com/watch?v=PmN0dwDR1wo

Sunt foarte trist ca nu a mai apucat sa isi sustina concertele de revenire. Nu inteleg "melomanii" romani spun ca el isi terminase cariera de cel putin 10 ani, si ca deja se uitase de el. Concertele sale de revenire mergeau cu casa inchisa de la primele ore de la punere in circulatie a biletelor. E clar ca cei care intradevar ii cunosc valoarea lui MJ ar fi fost acolo sa il sustina. Un geniu ca el, ar fi gasit intotdeauna resurse artistice sa urce pe scena si sa faca un show de neuitat.

Un scurt interviu cu Michael, extrem de emotionant:
http://videonews.ro/action/viewvideo/17946/Viata-de-megastar-povestita-chiar-de-Michael-Jackson/

Ca ultim gand, imi doresc din suflet sa se faca un film artistic despre viata sa. Dar nu genul de ecranizare comerciala, sa iasa banu` repede, ci una facuta in tihna si cu valoare artistica deosebita. Acest lucru cred ca ar fi un adevarat omagiu adus geniului Michael Jackson!

http://www.youtube.com/watch?v=latLyAI_mbU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu